Gerard Kappert

Gerard Kappert is geboren op 12 april 1964 in Warnsveld en woont sinds 1997 in Amsterdam. Na zijn M.E.A.O. opleiding is hij in 1985 in dienst getreden bij de voormalige Bondsspaarbank voor Midden, Noord en Oost Nederland. Tijdens zijn werkzaamheden bij de bank heeft hij o.a. de navolgende diploma's behaald:

  • H.E.A.O. CE
  • Assurantie B
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Zakelijke Kredietverlening
  • Financieel Planner (Elsevier Baard)

Na ruim 22 jaar werkzaam te zijn geweest bij SNS REAAL Groep heeft hij zijn dienstverband vrijwillig beŽindigd, om zijn ondernemingsgeest te volgen en een eigen financieel advieskantoor te beginnen. Ervaring heeft hij opgedaan in de functie van o.a. Kantoordirecteur, Private Banker en Accountmanager Intermediair.
Hij heeft besloten om zich op basis van een licentieovereenkomst aan te sluiten bij C.A.P. Finlex, omdat zowel Robert Jan Zagt als Jan- Hendrik Gosseling ervaring hebben in verschillende disciplines. Hierdoor ontstaat er een breed draagvlak voor een hoogwaardig financieel en/of een juridisch advies.

Ervaringen van cliŽnten (bron: adviseursverlijk.nl)

We waren uitstekend geholpen door Gerard, mede doordat hij veel ervaring had opgebouwd in de afgelopen jaren op het gebied van hypotheken. Hij probeerde ons niets aan te smeren en luisterde goed naar onze wensen en eisen. We kregen goed en gestructureerde antwoorden op alle vragen die we hadden. Hierdoor begrepen we direct hoe we er momenteel voor stonden en hoe onze toekomst er, op financieel gebied, uit zou gaan zien. Zijn adviezen (betreffende, belastingen, etc) waren bovendien kostenloos, wat niet altijd zelfsprekend is in deze regio.(beoordeling 29 januari 2009)

klik hier voor meer beoordelingen