SNEL ZEKERHEID OVER JE HYPOTHEEK

Wil je snel kunnen toeslaan als je je droomhuis hebt gezien?

iconmonstr-home-10-240

Heb je eindelijk het huis van je dromen gezien en wil je zo snel mogelijk duidelijkheid over je hypotheek, dan is een goede voorbereiding essentieel. Ben je benieuwd? Neem dan contact met ons op, zodat we snel aan de slag kunnen.

Ook voor een advies voor het oversluiten van je bestaande hypotheek en het financieren van een verbouwing komen we graag met jou in contact.

Wat kun je van ons verwachten?

1e gesprek kosteloos

Persoonlijk

100% Onafhankelijk

1e gesprek kosteloos

Het eerste gesprek is kosteloos. Tijdens dit gesprek inventariseren wij je wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Dit kan voor een aankoop van een huis of het oversluiten van je bestaande hypotheek zijn.

Persoonlijk

Wij zijn een kleinschalig advieskantoor en kennen al onze klanten persoonlijk. Advies stemmen we uiteraard af op jouw persoonlijke situatie. Wij doen niets liever! Voor het advies volgen wij vanzelfsprekend de richtlijnen die zijn afgegeven door AFM. Wij zijn niet verbonden aan bepaalde geldverstrekkers. 

100% Onafhankelijk

Wij zijn 100% onafhankelijk en hebben er geen belang bij om je een bepaalde hypotheek wel of niet te adviseren. Je kunt erop rekenen dat wij ons meer dan 100% inzetten om de best passende hypotheek voor je te vinden. 

C.A.P. Finlex

Robert Jan Zagt
Binnenhaven 20
1781 BJ Den Helder
robertjan@capfinlex.nl
0223-620027