Sparen en beleggen

Wat ons betreft is het sparen én beleggen. Sparen voor de kortere termijn, indien u 100% zekerheid wenst en voor onvoorziene omstandigheden. Voor de langere termijn -langer dan 10 jaar- kunt u prima beleggen. Of u nou heel voorzichtig bent ingesteld of wat risico niet uit de weg gaat; voor iedereen is er een geschikte beleggingsoplossing. Via de berekening hieronder ziet u snel de mogelijke verschillen in opbrengst.

 


Beleggingsprincipes
Veel mensen zijn door de slechte beleggingsresultaten van de laatste jaren angstig geworden voor beleggen. Als je bepaalde principes in acht neemt en je hebt geduld, dan wijst de historie uit dat op lange termijn betere resultaten worden behaald dan uw geld in een oude sok te stoppen of alleen op een spaarrekening te laten staan. Lees hier alles over beleggingsprincipes

Uw vermogensopbouw
Vermogen kan op veel verschillende manieren worden opgebouwd. De vraag moet niet zijn sparen of beleggen. wij zijn van mening dat je moet sparen én beleggen.  Afhankelijk van uw doel en uw risicoprofiel zoeken wij daar oplossingen bij. Lees meer over vermogensopbouw'.
.

Beleggen in indextrackers
Indextrackers volgen een bepaalde index. Wij kunnen een belegging aanbieden die uit meerdere indextrackers bestaat. Op die manier bereikt u een enorme spreiding terwijl de kosten erg laag zijn. Een interessante beleggingsvorm waarin zowel de defensieve als de offensieve belegger  kan investeren. En daar heeft u geen groot vermogen voor nodig. U kunt ook periodiek bijvoorbeeld € 50 storten en zo een bepaald doelkapitaal opbouwen. Lees meer over indexbeleggen.